MENÜ

Esküvő fotózás

Az ország egész területén vállalok esküvő fotózást. Mindig többszáz felvételt készítek, amelyet eredeti felbontásban, szükség szerint retusálva adok át DVD-n.

Nagyon fontosnak tartom, hogy még a Nagy Nap előtt szert tegyünk egy személyes találkozóra, ahol megismerjük egymást egy kisebb fotózás keretében, hogy Önök is kicsit felszabadultabbak legyenek a fényképezőgép előtt, esteleg azon a helyszínen, ahol a beállított fotókat szeretnék. Továbbá a találkozó alkalmával lehetőségem nyílik arra, hogy bemutassam a fotókönyvet, amely méltán szép emlék lenne életük fontos napjáról.

 

 

Stúdiófotózás

Válallom portrék és divatfotók, hölgyek részére akt albumok készítését. A stúdió fotózás során több ruhaváltás mellet akár 100 db kép is készülhet. Ezeket eredeti felbontásban, retusálva adom át DVD-n. Profi sminkes közreműködését is igénybe lehet venni.

 

 

Rendezvény fotózás

Vállalom céges rendezvények, családi események, ballágások, szalagavatók fotózását.

 

 

Vogue címlapfotó készítés!

Egyedi ajándék születésnapra, névnapra! A címlapfotó bekeretezve átvehető 1 héten belül személyesen vagy futárszolgálattal. Bővebb információt kérjen e-mailben. Mintakép megtekintése itt: /_userfiles_/katonaandrea/vera_vogue.jpg

 

 

 

Asztali nézet